Načítám Akce

Bachata TFM Technika, Flow, Muzikalita (rezervace zde)

Na tomto tanečním kurzu se budeme věnovat prohloubení techniky v dominikánském tanci Bachata. Na své si přijdou ti, kteří ovládají základní kroky i pokročilé taneční variace. Kurz je zaměřen na zlepšení techniky v jednotlivých krocích, ukotvení principů vedení a následování, taneční flow a muzikalitě. Stále budeme také zlepšovat flexibilitu celého těla pro celkové uvolnění. Obsahem tohoto kurzu budou převážně praktická cvičení i taneční variace. Budeme vysvětlovat několik zásadních pravidel a detailů, které jsou pro kvalitní a funkční taneční zážitek podstatné. Všechny technické detaily se budou učit a vysvětlovat v propojení na taneční figury, které budete moct tančit na různých tanečních akcích.

Tímto tanečním kurzem vás budou provázet lektoři Václav Bařák a Alžběta Lejsal Vykouřilová.

Dominikánský tanec Bachata je charakteristický vášnivostí, hravostí i romantikou. Jeho principy, obzvláště v sensuální Bachatě, se přirozeně prolínají s jiným tanci i ostatními oblastmi života.

 

Na kurz se můžete přihlásit jako jednotlivec nebo v páru. V průběhu lekcí se v tanečních párech střídá. Je to doporučeno, ale není to podmínkou účasti.

Lekce budou probíhat každé pondělí od 19:00 – 20:30 hod. v tělocvičně na ZŠ Vančurova Hodonín a budou ve 3 ucelených kurzech / po 5 lekcích / 90 min.

  •  9.9. – 7.10.
  • 14.10. – 11.11.
  • 18.11. – 16.12.

?  Měsíční platba:          1300,- / 1 měsíc / platnost 1 kal. měsíc od data první lekce, např. od 9.9. do 9.10.2024

?  Zvýhodněná platba:   3600,- / 3 měsíce / platnost 3 kal. měsíce od data první lekce

?  Jednorázová platba:     300,- / lekce / 90 min.

 

Měsíční platba zahrnuje:  celý taneční kurz / 5 lekcí, možnost účasti v ostatních kurzech / Bachata I.,II.,III.,IV.,V., Ladies / po rezervaci a informování lektora s ohledem na vaši taneční úroveň, Openclassy, Tančírny.

 

👉  Platba předem na bankovní účet:  2802628755 / 2010

Storno rezervace je možné nejpozději 24 hod. před začátkem kurzu.

Pro více informací nám napište na email: [email protected]. Rádi vám na vše odpovíme.

9. září v 19:00 - 16. prosince v 20:30
ZŠ Vančurova, Gymnastický sál
Vančurova 2, Hodonín